Bestelinformatie

Bent u geinterresseerd en wilt u een kaartenkanjers bestellen?

Druk op contact en stuur een mailtje. U ontvangt de adresgegevens waar u uw geboortekaartjes en/of trouwkaart naar toe kunt sturen. Als u de kaarten gaat verzenden, wilt u dan ook u naam, adresgegevens en e-mailadres toevoegen? U kunt aangeven welke bestelling u wilt plaatsen en welke voorkeur u heeft voor de kleur van het lint en het garen. Heeft u hiervoor geen voorkeur, dan wordt de kleur aangepast aan de kleur van het kaartje. Heeft u andere wensen m.b.t. uw bestelling, dan kunt u dit natuurlijk aangeven.

U ontvangt bericht als de geboorte/trouwkaarten ontvangen zijn. Wanneer de kaartenkanjer klaar is en verzonden wordt, ontvangt u uiteraard ook een berichtje.

Voor het maken van een geboorteschoentje, geboortewiegje of kinderwagentje is 1 kaartje nodig (indien mogelijk 2 kaartjes en bij dubbelzijdig bedrukte kaartjes zeker 2 kaartjes).
Voor het maken van een bruidstaartje, trouwautootje, trouwschoentjes/tweelingschoentjes, of het huwelijksbootje zijn 2 kaarten nodig.

Alle kaartenkanjers worden handgemaakt van de originele kaarten. Houdt u er rekening mee dat gekreukte kaarten en kaarten met vlekjes verwerkt moeten worden en dat vlekjes en kreukels dus te zien zullen zijn op de kaartenkanjer.

Verzending van kaartenkanjers geschiedt pas na betaling. Bankgegevens ontvangt u tesamen met de adresgegevens. Uw pakketje wordt verzonden via Post-NL. De verzendkosten (binnen Nederland) bedragen 7,00 euro. In de verzendkosten zijn verpakkingskosten en administratiekosten meeberekend.

* Patronen worden niet geleverd.